Toggle Menu
  1. Home/
  2. Animale/

S-a dus în vizită la bunici, dar când a ajuns în spatele casei a tras o mare sperietură când a dat peste creatura asta ciudată. A crezut că nu vede bine și a scos imediat telefonul să facă poze, uite ce a fotografiat băiatul

Cei mai mulți dintre noi asociem casa bunicilor cu un loc în care se petrec cele mai frumoase lucruri, unde avem aprte de cele mai frumoase surprize. Dar în unele cazuri, lucrurile nu stau deloc așa.

Este și exemplul acestui tânăr care a mers în vizită la bunica sa, iar după câteva zile petrecute în compania celei care l-a crescut a decis să meargă la scăldat în râul care trecea prin spatele curții. Ajuns la fața locului, băiatul a avut parte de un adevărat șoc. În râu se afla un cangur uriaș, care măsura aproape doi metri.

Băiatul a luat imediat telefonul mobil și a fotografiat „monstrul” care apăruse în râul din spatele casei.

CITEȘTE ȘI: Erau cu barca în larg, în mijlocul apei când au văzut ceva ciudat care se tot mișca. Nu, nu era un pește, s-au dus mai aproape și nu le-a venit să creadă ochilor. Uite ce era în apele mării

Membrii Agenției Maritime de Coastă din Marea Britanie au ieșit în larg cu barca, pentru un exercițiu de rutină, atunci când atenția le-a fost atrasă de ceva necunoscut, care se tot mișca în mare. La început au zis că e doar un pește, dar creatura se tot mișca, fiind clar că nu era în mediul ei.

Când s-au apropiat, oamenii au rămas fără cuvinte. Au găsit un câine, un Cockerpoo, care se zbătea în apele mării pentru viața lui. Din fericire, animalul a scăpat nevătămat, mulțumită celor din Garda de Coastă care s-au dus până aproape pe patruped și care au făcut eforturi să-l scoată din apă.

La țărm, cățelul a fost așteptat de proprietarii săi, liniștiți că acum animalul se afla în afara oricărui pericol.

Încă nu este clar cum a ajuns câinele până acolo, dar suntem bucuroși că animalul a scăpat cu viață, mulțumită echipajului Gărzii de Coastă!

loading...

admin