Toggle Menu
  1. Home/
  2. Emotionant/

Și-a vândut propria mama pentru casa în care locuiește. Bătrâna de 87 de ani a rămas pe drumuri

Cat valoreaza o mama? Ciudata intrebare, nu? Probabil ca unii dintre dumneavoastra deja va simtiti indignati, dar sa stiti ca nu toata lumea considera ca mama e nepretuita sau de neinlocuit. In unele cazuri, mama valoreaza exact cat…casa in care locuieste. Priviti si va cruciti!

O noua saptamana, o noua misiune pentru echipa lui Christian Sabbagh. Una deloc usoara. Batrana de pe bancheta din spate e tanti Ana si la cei 87 de ani ai sai, a ramas pe drumuri, ca un caine al nimanui. Langa ea, e una dintre fiice – mezina. Caci tanti Ana a crescut, in batatura ei din Vasilati, doua fete mandre. Povestea lor incepe normal, ca a oricarei familii. Dar continuarea seamana de-a dreptul cu un film de groaza.

-Mamaie, ce-i cu casa asta? Ia povestiti-ne!-Am facut cuptor de caramida, am facut casa si acum m-a alungat fie-mea si m-a dat afara. Cu militia a venit, de 4 ori cu militia.-Cand va uitati la aceasta casa cum va simtiti?

-Mi-e foarte greu…ca n-as fi plecat din ea pana nu muream. Dar daca m-a dat afara, aici, cu militia… A zis militianul: “Da cheile, scoate cheile, ca nu mai esti stapana, ai vandut!”. “Am vandut, zic, fara bani. Banii unde sunt? Ca-i miliardul la ea si v-a dat dumneavoastra bani… Miliardele unde sunt? si, zic, ati venit si aseara, si azi-dimineata la mine…”

-Mamaie, cat ati trudit pentru casa aceasta? -Numai Dumnezeu mai stie, de sus, cat am muncit si am slugarit. Da, si m-a dat afara acum… Mi-a lasat poarta deschisa ca sa ma duc sa-mi iau lemnele.

-Dar dumneavoastra i-ati semnat vreun act? -Am pus degetul, mama, eu n-am semnat, ca nu stiu carte.-Dar ati pus degetul…ce v-au zis? Sa puneti degetul ca sa ce? -Nu ma intreba de ce am pus degetul acolo. -Nici notarita?

-Nimeni nu m-a intrebat, doar au zis: “Pune degetul colo, colo, colo… si am pus.” Dar nu mi-a dat nici un ban. -Dar v-au spus ca va duc la notar ca sa le vindeti casa? Ce v-au zis?

loading...

Maria Ioana