Toggle Menu
  1. Home/
  2. Stiri/

Super ofertă! ANAF vinde la licitație locuințe ieftine! Garsoniere de la 10.000 de euro și apartamente cu 15.500 de euro!

ANAF a scos la licitație mai multe apartamente, vile și garsoniere confiscate din diferite orașe din țară.Prețurile încep de la 10.000 de euro pentru o garsonieră și 15.550 de euro pentru un aparament cu două camere.Licitație ANAF în București

1. Un apartament cu doua camere din București, Aleea Postăvarul, nr. 4A, bloc GC7, sc. A, ap. 6, etaj 1, sector 3, cu o suprafață utilă de 49,4 mp, semidecomandat, la etajul 1 într-un bloc de 10 etaje construit în perioada 1968-1972, are un preț de pornire la licitație de 244.556 de lei fără TVA.2. O garsonieră cu suprafaţa utilă de 21,56 mp, situată în municipiul Sibiu, str. Ștefan cel Mare nr. 147, bl. 2 ap. 510, jud. Sibiu, este scoasă la licitație la preţ de evaluare/de pornire de 46.200 de lei (adică 10.000 de euro). Operațiunea este scutită de TVA.

3. Un apartament cu două camere și dependințe în suprafață construită de 41 de metri pătrați, cu un teren aferent cu suprafața de 8 mp, situat în orașul Constanța, bld. 1 Mai, nr. 82A, bl. 104, sc. B, ap. M3, este scos la vânzare pentru suma de 59.950 de lei fără TVA (adică 15.550 de euro cu tot cu TVA).Casă cu etaj vândută de ANAF4. O casă cu etaj cu o suprafață construită de 95 mp și cu un teren aferent de 272 de mp, situată în Năvodari, pe strada Lanului, nr. 21C, este scoasă la vânzare cu prețul de pornire de 211.194 de lei fără TVA. Licitația va avea loc în data de 16 octombrie, ora 14, în Constanța, la adresa bld. I. Gh. Duca nr. 18.

5. Un apartament cu 3 camere din orașul Panciu, județul Vrancea, este scos la vânzare pentru suma de 71.960 de lei fără TVA.Vilă la mare scoasă la licitație de ANAF

6. O vilă cu anexă situată în Techirghiol, strada Victoriei, nr. 2C, cu o suprafață construită de 122,75 mp și o suprafață utilă de 91,7 mp, e scoasă la licitație la prețul de 57.107 de lei, exclusiv TVA.7. O garsonieră cu suprafața de 37,60 mp din Roșiorii de Vede, strada Sănătății, bl. 307, parter, ap. 4, se vinde la licitație la prețul de 49.538 de lei fără TVA.8. Un apartament situat în municipiul Lugoj, pe strada Timișoarei nr. 110, județul Timiș, se vinde la un preț de pornire de 87.525 de lei fără TVA.

Lovitură uriașă primită de mulți români care muncesc în străinătate. Acestea sunt noile condiții impuse de Statul Român: Vi se pare normal să facă asta?

Lista condițiilor ce trebuie îndeplinite de firmele care îi ajută pe români să semneze contracte de muncă cu angajatorii străini este acum puțin mai lungă, odată cu ultimele modificări legislative în materie.Agenți de plasare a forței de muncă nu pot fi decât firmele înregistrate cu acest obiect de activitate, iar nu și persoanele fizice, iar legea conține acum o prevedere expresă ce interzice taxarea românilor pe care-i ajută să se angajeze.

Agentul de plasare a forței de muncă este, potrivit formei actuale a Legii nr. 156/2000 privind protecţia cetăţenilor români care lucrează în străinătate, o firmă înființată în condițiile Legii societăților nr. 31/1990, înregistrată cu codul CAEN – 7810, informează avocatnet.ro. O astfel de firmă se ocupă cu informarea, consilierea și medierea românilor în vederea angajării acestora în străinătate. Ultimele modificări aduse acestei legi fac practic imposibilă efectuarea acestor activități ca persoană fizică autorizată.

Ce presupune, mai exact, medierea, ca activitate a agentului? Potrivit legii, înseamnă punerea în legătură a angajatorului străin cu românul care-și caută de muncă, finalizată prin încheierea unui contract individual de muncă.

Ca să facă activități de mediere, adică să-i ajute pe români să semneze contracte cu angajatori străini, firmele române trebuie să îndeplinească acum următoarele condiții(cumulativ):s-au înregistrat la inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorială își au sediul;au încheiat cu persoane juridice sau fizice, stabilite într-un alt stat decât România, care au calitate de angajator conform legislației statului respectiv, contracte care conțin oferte ferme de locuri de muncă;dispun de spațiul și dotările necesare pentru buna desfășurare a activității;au încadrat în muncă personal calificat în domeniul resurselor umane care face dovada experienței în recrutare de personal;nu au fost condamnați definitiv pentru o infracțiune săvârșită cu intenție, prevăzută de Codul penal, incompatibilă cu activitatea pe care urmează să o desfășoare;nu se află în faliment;nu se află în dizolvare.Aceste ultime trei lucruri sunt nou introduse în lege.

loading...

Maria Ioana