Toggle Menu
  1. Home/
  2. Stiri/

Tragedie în Anglia! Român, ucis în chinuri groaznice de trei tineri englezi

Trei englezi s-au năpustit asupra unui român cu un satar de carne şi un stâlp de gard şi l-au bătut până l-au lăsat fără suflare.Unul dintre agresori a mărturisit că a comis oribila crimă pentru că i s-a părut amuzant. Un roman a fost omorat fără milă în Anglia. Razvan Sarbu, in varsta de 21 de ani, a fost gasit fără suflare în parcul Maidstone, Kent, informeaza Dailymail.co.uk.

Băiatul locuia intr-un cort in ultimele doua saptamani de viata. Ducea un trai greu in Anglia. Acesta a fost batut fara mila de trei tineri din Kent.Razvan Sirbu a fost lovit de 28 de ori peste cap, fata si coaste. Ficatul si rinichii au suferit rani interne. Pe mainile sale nu exista urme, medicul legist sustinand ca tanarul nu s-a aparat.

Adolescentii l-au batut pe Razvan Sirbu cu un satar de carne si un stalp de gard. Baietii si-au ars apoi hainele pe care le-au purtat in ziua faptei, ca sa distruga dovezile.

Alex Macdonald l-a batut pe Razvan de 20 de ori cu un stalp de gard (caprior). In tot acest timp, Charlie White l-a lovit pe roman de 6-7 ori cu satarul de carne. Ulterior, unul dintre ei a recunoscut crima. Alex Macdonald a recunoscut, ulterior, fapta sa. Tanarul de 19 ani sustine ca l-a omorat pe roman “pentru ca i s-a părut amuzant”. Tot el a incercat sa dea vina pe o a treia persoana, Jimmy Buckley, de 20 de ani. Alex sustine ca acesta din urma a fost cel care l-a omorat pe Razvan, l-a scapat de chinuri.

Charlie White sustine ca Jimmy Buckley l-a lovit cu putere in cap pe Razvan, cu o bucata de lemn. Inainte ca procesul lor sa inceapa, Jimmy Buckley a fost declarat mental nepregatit pentru a sustine o pledoarie pentru crima. Juriul a decis ca el a savarsit fapta. Cei trei vor fi condamnati saptamana viitoare.

Maria Ioana