Toggle Menu
  1. Home/
  2. Muzica/

Ultima oră! Anunt trist despre Mirabela Dauer. S-a intamplat la 70 de ani. Toata lumea, in stare de soc. A pățit asta din cauza unei greșeli pe care o faci și tu… Câtă durere:

Mirabela Dauer a fost operată de urgenţă din cauza unor probleme la rinichi. Pentru că situaţia s-a agravat, medicii i-au extirpat unul dintre rinichi. În urmă cu câteva luni, artista a mărturisit că a ajuns să aibă probleme din cauza dietei Dukan, pe care a ţinut-o timp de şase luni de zile.

În urma unor analize, Mirabela Dauer a descoperit că are o formaţiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi, scrie Libertatea.

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă. Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând” a declarat Raoul, colaboratorul artistei.

Pentru că nu şi-a dorit să-şi îngrijoreze fanii, Mirabela Dauer a postat un mesaj pe Facebook în care i-a asigura pe totţi admiratorii ei că este bine: „Dragii mei,

Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală.
Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut!Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine?!…
Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt!Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie.Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile… şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.Vă iubesc şi vă mulţumesc!
Şi ne revedem foarte curând…Vă îmbrăţişez tare, tare…
Mira”

„Am ţinut 6 luni Dukan şi mi-a fost rău. Am avut probleme cu rinichii”
„Eu nu tin nicio dieta. Am tinut, m-am saturat de diete. Nu au avut efect. Am tinut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am tinut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru ca am avut norocul sa am langa mine prieteni buni care au zis “Gata!”… pentru ca nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… si eu si asa sunt mancatoare de carne… ”, a declarat Mirabela Dauer, în urmă cu câteva luni.

Maria Ioana