Ultima oră! Doliu in Romania! A murit noaptea trecuta! Vestea care a cutremurat lumea filmului: „Dumnezeu sa-l ierte”:


A murit Adrian Pavlovschi. Dublura lui Florin Piersic in „Margelatu’”. Cascadorul Adrian Pavlovschi a murit, joi seara, la varsta de 61 de ani, dupa o grea suferinta.

Acesta a fost supus in urma cu cateva saptamani unei interventii chirurgicale, pentru un anevrism cerebral.

Anuntul trist al trecerii in nefiinta a fost facut de prieteni, prin intermediul paginii de Facebook a cascadorului.

„Azi, ora 19, cascadorul, prietenul si colegul nostru Adrian Pavlovschi a plecat sa si intalneasca colegi care au trecut in nefiinta mult prea deveme: Paul Fister , Doru Dumitrescu, Szobi Czech si multi alti care trebuiau sa ne sfatuim cu ei! Sa-i ierte Dumnezeu !”, a scris un coleg de-al lui Adrian Pavlovschi.
Gigi Becali a facut show la inmormantarea Ionelei Prodan! Care a fost prima intrebare pe care i-a pus-o Anamaria Prodan despre mama ei?

Gigi Becali, insotit de Mihai Stoica, a ajuns la capela de la cimitirul Bellu, unde in scurt timp va avea loc slujba de inhumare a Ionelei Prodan. Inainte de a intra in capela, Becali le-a spus jurnalistilor prezenti ca a venit pentru Anamaria la inmormantare, aceasta fiind o apropiata a afaceristului, om de fotbal.

„Am intrebat-o pe Ana daca mama ei s-a spovedit inainte sa moara. Mi-a spus ca a chemat un preot care a fost la mama ei. Atunci, daca s-a spovedit curat, sufletul ei va merge in Rai”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a fost imediat inconjurat de oamenii aflati in cimitir. Unii au venit sa-i ceara bani. „Daca da e bun, daca nu da, nu mai e bun”, a spus un cersetor. Nu a dat!

Apoi, pe scarile capelei, unde a intrat in timp ce lumea il aplauda, Gigi Becali s-a intors si a facut cu mana.

Ionela Prodan a murit luni seara, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu boala. Cantareata de muzica populara siferea de cancer la pancreas.

Loading...