Un mare fotbalist a murit: suferea de o boală groaznică! Vestea a picat ca un trăsnet


Lumea fotbalului este lovită de o nouă tragedie! Jucătorul din Honduras, Juan Carlos Garcia, a încetat din viaţă la vârsta de 29 de ani. Acesta suferea începând din 2015 de leucemie şi în cele din urmă a pierdut lupta cu boala cumplită, scrie goal.com.

Fotbalistul avea 34 de meciuri pentru naţionala statului Honduras, pentru ca marcat şi un gol. Această a fost în lotul naţionalei sale şi la Campionatul Mondial din 2014, dar nu a bifat niciun minut în cadrul competiţiei.

Acesta a fost legitimat între 2013 şi 2016 pentru clubul britanic Wigan Athletic, de unde între 2014 şi 2015 a fost împrumutat în Spania la Tenerife.

Citește și: Adrian Mutu povesteşte cum ŞI-A SCHIMBAT RELIGIA: Am devenit … Nimeni NU se aștepta la ASTA!

Adrian Mutu a sărbătorit luni împlinirea 39 de ani. Într-un interviu inedit acordat pentru Evenimentul Zilei acesta a povestit cum în urmă cu 6 ani s-a rebotezat în Republica Dominicană devenind din creştin-ortodox doar creştin.

“La 33 de ani m-am botezat în Republica Dominicană. Eram creştin ortodox şi am devenit creştin şi atât. Când eşti copil te botează alţii, ca adult accepţi tu botezul! Îl primeşti pe Dumnezeu”, a declarat Mutu în cadrul interviului. Pe atunci, Mutu se căsătorise cu a doua sa soţie, Consuelo, originară din Republica Dominicană. Între timp, cei doi au divorţat, iar fostul atacant al naţionalei s-a regăsit cu Sandra, cu care are şi un copil, Tiago.

Loading...