Un nou copil pentru Ștefan Bănică Jr.: Lavinia Pârva, însărcinată? Imaginile care o dau de gol: „Lucrăm la…”: E fată sau băiat?


Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în octombrie anul trecut, după patru ani de relație. Cei doi au dezvăluit de atunci că „lucrează” la un bebeluș și se pare că acest lucru s-a și întâmplat.

Frumoasa cântăreață radiază de fericire. Se pregătește să-și lanseze un nou single și se pare că va deveni, în curând mămică. Deși sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, artista a fost dată de gol de faptul că în ultimele luni, a luat în greutate.

În ultimele imagini postate de artistă pe contul ei de Facebook, realizate la filmările noului ei videoclip, Lavinia afișează și un bust mult mai generos, sânii ei fiind vizibil mai mari. Mai mult, aceasta a renunțat să mai poarte verigheta, pentru că nu o mai încape, potrivit Click.ro.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit anul trecut
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior formează un cuplu de patru ani, la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin. Cei doi s-au căsătorit, anul trecut, în mare secret, în Bulgaria, la Balcic.

Cântărețul a mai fost căsătorit timp de cinci ani cu Mihaela Rădulescu, în perioada 1994-1999 și are doi copii. O fetiță cu Andreea Marin și un băiat dintr-o altă relație. sursa: lpf.ro

Lovitură uriașă primită de mulți români care muncesc în străinătate. Acestea sunt noile condiții impuse de Statul Român: Vi se pare normal să facă asta?

Lista condițiilor ce trebuie îndeplinite de firmele care îi ajută pe români să semneze contracte de muncă cu angajatorii străini este acum puțin mai lungă, odată cu ultimele modificări legislative în materie.

Agenți de plasare a forței de muncă nu pot fi decât firmele înregistrate cu acest obiect de activitate, iar nu și persoanele fizice, iar legea conține acum o prevedere expresă ce interzice taxarea românilor pe care-i ajută să se angajeze.

Agentul de plasare a forței de muncă este, potrivit formei actuale a Legii nr. 156/2000 privind protecţia cetăţenilor români care lucrează în străinătate, o firmă înființată în condițiile Legii societăților nr. 31/1990, înregistrată cu codul CAEN – 7810, informează avocatnet.ro. O astfel de firmă se ocupă cu informarea, consilierea și medierea românilor în vederea angajării acestora în străinătate. Ultimele modificări aduse acestei legi fac practic imposibilă efectuarea acestor activități ca persoană fizică autorizată.Ce presupune, mai exact, medierea, ca activitate a agentului? Potrivit legii, înseamnă punerea în legătură a angajatorului străin cu românul care-și caută de muncă, finalizată prin încheierea unui contract individual de muncă.

Ca să facă activități de mediere, adică să-i ajute pe români să semneze contracte cu angajatori străini, firmele române trebuie să îndeplinească acum următoarele condiții(cumulativ):

  • s-au înregistrat la inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorială își au sediul;
  • au încheiat cu persoane juridice sau fizice, stabilite într-un alt stat decât România, care au calitate de angajator conform legislației statului respectiv, contracte care conțin oferte ferme de locuri de muncă;
  • dispun de spațiul și dotările necesare pentru buna desfășurare a activității;
  • au încadrat în muncă personal calificat în domeniul resurselor umane care face dovada experienței în recrutare de personal;
  • nu au fost condamnați definitiv pentru o infracțiune săvârșită cu intenție, prevăzută de Codul penal, incompatibilă cu activitatea pe care urmează să o desfășoare;
  • nu se află în faliment;
  • nu se află în dizolvare.

Aceste ultime trei lucruri sunt nou introduse în lege.

Loading...