Intra in comunitatea noastra

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din București a fost rănit grav din cauza Cristinei Pucean! Cum a reacţionat celebra dansatoare de manele după incident este ireal: Cum s-a ajuns la această tragedie:


Vestea că unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Bucureşti a fost la un pas de moarte, zilele trecută, atunci când a fost înjunghiat, a şocat pe toată lumea. Bărbatul s-a ales cu gâtul înjunghiat şi a rămas paralizat temporal din cauză că i-a fost afectat un nerv.

Elvis Pian a fost victima întregii scene, iar totul ar fi fost cauzat de gelozie. Numele Cristinei Pucean a fost în centrul scandalului pentru că ea ar fi fost sămânţa de scandal pentru care Pian ar fi putut să-şi piardă viaţa. Chiar dacă situaţia este una incredibil de gravă, Cristina Pucean nu pare deloc implicată. Deşi ea a fost miza scandalului, Cristina Pucean nu pare afectată de situaţie şi îşi vede în continuare de viaţă.

Cristina Pucean pare să nu-i pese prea tare de cele întâmplate şi se concentrează doar pe imaginea ei. Cristina Pucean postează fotografii sexy pe reţelele sociale şi pare foarte fericită. Scandalul nu tinde să o fi afectat, iar Cristina Pucean pozează la fel ca înainte, fără inhibiţii, iar imaginile ajung pe internet. Parcă mai mult îşi doreşte să le arate foştilor bărbaţi din viaţa ei că aparţin trecutului şi ea nu răspunde pentru acţiunile lor.

Elvis Pian, unul dintre fiii lui Nicolae Duduianu, alias Pian, s-a ales cu gâtul tăiat, în noaptea de marți spre miercuri, în timp ce se afla la un botez organizat la un ballroom din zona Pipera, unde au fost prezenți o mulțime de interlopi din întreaga țară. Printre invitați s-a numărat și un anume Melcu, din Buzău, care ar fi mers la braț cu celebra dansatoare preferată de majoritatea lăutarilor de top, Cristina Pucean.

Ghinionul a făcut ca la botezul respectiv să fie prezent și Victor Barbu, un fost iubit al starletei. Ros de gelozie, acesta s-ar fi dus, spre dimineață, la masa lui Melcu, cerându-i, pe un ton hotărât, să se ridice și să plece acasă. Scandalul a escaladat imediat după ce în discuția dintre cei doi a intervenit Grațian Pian, nașul lui Melcu. Acesta i-a spus lui Barbu că noul iubit al dansatoarei este finul său și nu are cum să se atingă de el. Potrivit unor martori, Victor nu s-a lăsat deloc intimidat și ar fi început să-l amenințe pe Grațian cu bătaia, moment în care cei doi au scos cuțitele.

Atunci s-a produs o învălmășeală, iar Victor Barbu l-a înjunghiat în gât, de la ceafă până la bărbie, pe Elvis Pian, unul dintre băieții legendei lumii interlope, Nicolae Duduianu. Bărbatul s-a prăbușit imediat la pământ, iar martorii au povestit, pentru spynews.ro, că victima ar fi murit dacă nu ar fi pus o mână salvatoare un alt lider interlop, cunoscut sub numele de Marius Ștoacă. Ulterior, Victor Barbu ar fi fugit împreună cu Ionuț Văduva, fiul lui Mitiade Văduva, alias Seif, care ar fi intervenit de partea lui.

Potrivit unor surse judiciare, Elvis Pian, pe numele său adevărat Nicusor Bratu, a suferit o rană la gât și a paralizat cel puțin temporar, în condițiile în care lama i-a atins un nerv. A doua zi, Victor Barbu și Ionuț Văduva s-au predat la sediul Poliției Capitalei, însă numai primul a fost reținut, pentru tentativă de omor.

sursa: Spynews.ro

Loading...