Toggle Menu
  1. Home/
  2. Calatorii/

Vameșii au observat un porumbel ciudat care zboară deasupra graniței, dar uite ce au descoperit

Vameşi din Kuweit au găsit un porumbel, care avea lipit de spate un mic rucsac plin cu droguri. Potrivit lenta.ru, pasărea aducea drogurile din Irak.

În micul bagaj pe care îl avea lipit de spate porumbelul, vameşii au găsit 178 de pastile. Porumbelul a descoperit în apropiere de oficiul vamal. Se pare că acesta nu este primul caz când forţele de ordine reţin un asemenea “infractor”. În octombrie anul trecut, poliţia indiană a reţinut 150 de porumbei suspectaţi că ar fi “spioni pakistanezi”.

 

Citește și: Se pregătea să le facă de mâncare copiilor, așa că a luat o conopidă și a pus-o pe masă. A început să urle când a văzut ce ieșea din ea

Se pregătea să le facă de mâncare copiilor, așa că a luat o conopidă și a pus-o pe masă. Doar că atunci când a văzut ce iese din ea, femeia a început să țipe.

Britanica a dat peste un vierme uriaș, drept pentru care inițial a crezut că este un pui de șarpe.

„Nu mi-a venit să cred când am văzut ce se târăște pe masă. Credeți că mai pot să mănânc acum această conopidă? Dar ce făceam dacă viermele ajungea în farfurie, și apărea fix când savuram micul dejun? Așa ceva nu este normal, voi face o plângere”, a declarat britanica, potrivit Daily Star.

loading...

Maria Ioana