Toggle Menu
  1. Home/
  2. Muzica/

Vestea bună vine chiar de la soțul Gabrielei Cristea. Tavi Clonda a făcut marele anunț în urmă cu puțin timp: „Dragilor, sunt bucuros să vă anunț că anul acesta vom…” Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Este vestea începutului de an! Tavi Clonda și-a anunțat toți prietenii ce urmează să se întâmple în viața lui în acest an. Cu siguranță atât el, cât și Gabriela Cristea sunt în culmea fericirii.Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, vrea să reprezinte România la cel mai important concurs muzical din Europa.Muzicianul Tavi Clonda, care a devenit tătic pentru prima oară anul trecut, a început anul în forță.

Tavi Clonda s-a înscris la selecția națională Eurovision 2018 și vrea să reprezintă România la cel mai important concurs muzical de pe bătrânul continent.Soțul prezentatoarei de televiziune Gabriela Cristea a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. El va participa la selecția Națională Eurovision 2018 cu o melodie care se numește „King”.

„Dragilor,sunt bucuros să vă anunț că anul acesta vom participa la Selecția Eurovision cu piesa „King” pe care o puteți vota dacă vă place! Vă mulțumim!”, a scris Tavi Clonda pe pagina lui de pe un cont de socializare.„Felicitări! / Multă baftă! / Bravo, Tavi! / Multă baftă îți doresc!”, au reacționat oamenii.

O mai ţii minte pe Lavinia Miloşovici? Transformare tulburătoare a campioanei noastre! A trecut printr-o dramă cumplită şi a pierdut grav lupta cu kilogramele! Cum mai arată gimnasta

Ne-a ţinut cu sufletul la gură de atâtea ori și ne-a făcut să fim mândri în vremuri tulburi. Lavinia Miloşovici a fost nelipsită pe podium la competiţiile de gimnastică.

Lavinia Miloșovici, cunoscută ca „Milo” în lumea gimnasticii, este considerată cea mai valoroasă gimnastă română a anilor 1990, având în palmares 19 medalii mondiale și olimpice. Performanța cea mai notabilă este considerată finala de la sol la Jocurile Olimpice de la Barcelona în 1992, pentru care a primit nota 10

Anii au trecut, iar fostei gimnaste i-au rămas doar amintirile. Are acum 41 de ani, iar gimnasta de altădată este de mult apusă. Lavinia Miloşovici a pierdut lupta cu kilogramele, după cum se vede şi în imaginile de mai jos!

În 2008, fosta gimnastă a trecut prin momente cumplite. Fiica sa, Denisa, în vârstă de doar 4 ani a murit în 2008 din cauza unei boli a sistemului nervos. Fetiţei i s-a făcut rău acasă, la Lugoj, iar părinţii au dus-o la Spitalul Municipal Lugoj, unde medicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reuşit.

„Denisa nu a plecat din sufletul meu. Mă gândesc tot timpul la ea, nici nu pot sa vorbesc despre ea. Mi-e greu, o iubesc din tot sufletul. Baiatul cel mare știe despre ea, mergem mereu la cimitir. O dată sau de două ori pe săptămână mergem la cimitir”

Acum, Lavinia are doi băieți, Cosmin Mihai, născut în 2012 și Andrei, care a venit pe lume în 2016, la Timișoara. „Mă simt împlinită! Au fost mai multe emoții ca la Olimpiade. Serviciul cel mai greu este să fii părinte. E greu, dar si frumos!”, a declarat Lavinia la acea vreme.

loading...

Maria Ioana