Toggle Menu
  1. Home/
  2. Emotionant/

Vladimir Drăghia și Cătălin Cazacu, rași în cap și cu mustață! Cum arată cei doi, după ce au pierdut pariul cu Giani Kiriță

Pe lângă tensiunile care există la Exatlon, fie între echipe, fie între concurenți, există și momente amuzante. Unul dintre ele a fost atunci când Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu și Ion Oncescu (care a părăsit deja competiția din cauza problemelor de sănătate) au pierdut un pariu cu Giani Kiriță, la un joc de ping pong.

Ei bine, cei patru s-au jucat și au făcut și un pariu. Cine pierde trebuie să se radă în cap și să își lasă doar mustață. Giani Kiriță a ieșit învingător, așa că Vladimir și Cătălin trebuie să renunțe la plete și barbă.În emisiunea de miercuri seara, în Arena Exatlon, Faimoșii s-au amuzat copios, când și-au adus aminte de pariu și au spus că trebuie respectat.

„Eu imi las mustata de otoman”, a spus Cătălin Cazacu.„Si eu imi intorc asa mustata in sus, sunt cel putin Caragiale”, a spus și Vladimir Drăghia.

Lupu a părăsit competițiaÎncă un membru al echipei Războinicilor a părăsit Exatlon. Lupu a ratat șansa la marele premiu de 100.000 de euro, el plecând din Republica Dominicană. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, l-a felicitat pentru evoluția lui din competiție.

„În numele celor de acasă și în numele adversarilor îți spun că au fost multe momente în care te-ai ridicat la înălțime, în care ai jucat foarte bine și ți-ai ajutat echipa. Cred, ca și tine, că ai fi putut da mai mult, dar încă o dată te felicit și a fost o plăcere și o onoare să te cunosc”, i-a spus Cosmin Cernat lui Lupu.

Fiica lui Giani Kirita de la Exatlon s-a despartit de iubit! Roxana: “Tata va fi foarte fericit! Dupa el, ar trebuie sa fiu singura toata viata” – Afla motivul separarii

Roxana, fiica lui Giani Kirita de la Exatlon, s-a despartit de iubit, dupa o relatie de 2 ani. Cei doi au pus punct acum o luna.Veste soc! Roxana, fiica lui Giani Kirita, s-a despartit de iubit, in urma cu o luna! Cei doi se iubeau de doi ani si pareau fericiti impreuna. Reporterii WOWbiz.ro au vorbit cu Roxana Kirita si au aflat si motivul separarii.

Informatia ca Roxana Kirita e din nou singura a venit de la un cititor fidel al site-ului WOWbiz.ro care a trimis un mail pe adresa [email protected]

Informatia a fost confirmata de nimeni alta decat fiica lui Giani Kirita, concurentul Exatlon care a recunoscut ca s-a despartit definitiv de baiatul cu care a impartit bune si rele timp de doi ani.

“Este adevarat ca sunt singura. Da, m-am despartit de iubit, acum o luna, dupa o relatie de doi ani. Motivul?… Probabil certurile acumulate… Nu s-a mai putut, nu ne mai intelegeam si am decis de comun acord sa punem punct”, ne-a declarat fiica lui Giani Kirita confirmand ca s-a despartit de iubit.

Fiica lui Giani Kirita s-a despartit de iubit, iar tatal ei va fi fericit

Roxana nu pare sa sufere foarte tare, ea chiar a facut si o gluma pe marginea acestei despartiri. Bruneta, de meserie make-up artist, spune ca cel mai fericit de veste va fi sigur tatal ei, Giani Kirita! “Tata nu stie ca m-am despartit de iubit pentru ca n-am mai vorbit cu el.Dupa cum bine stiti, e la Exatlon, si nu are acces la telefon. Dar cand va veni acasa va afla si sigur va fi fericit.

Dupa el, ar trebui sa fiu singura toata viata. Niciun iubit nu e bun, niciunul nu ma merita, tuturor le gaseste defecte. Dar nu pentru ca are ceva cu ei, ci din prea multa dragoste ce-mi poarta”, ne-a mai spus Roxana.Fiica lui Giani Kirita s-a despartit de iubit si momentan nu pare ca vrea sa-si faca alta relatie.

loading...

Maria Ioana