Toggle Menu
  1. Home/
  2. Info/

Zi neagră pentru lumea artistica din Romania! Dupa moartea Ionelei Prodan, Cornelia Catanga si-a luat ramas bun și… Toata lumea a ramas in stare de soc: „Doamne fereste…” Ce se întâmplă în aceste momente:

Cornelia Catanga a venit in platou la „Teo Show”, acolo unde artista Ionela Prodan a avut parte de un ultim omagiu, in prezenta colegelor ei de breasla.

Spre incheiere, Cornelia Catanga a facut o marturisire sfasietoare.

„Ele sunt mai tinere, dar eu o cunosc pe Ionela Prodan, care va ramane amintire evsnic vie in sufletele noastre. Imi cer scuze, Ionela Prodan nu a murit, ea exista si vreau sa ajung cat mai repede acolo, langa ea, Sus.”, a spus ea.

Cornelia Catanga, la un pas de leșin atunci când a aflat de moartea Ionelei Prodan. “N-am vrut să mă duc la spital”

Cornelia Catanga, la un pas de leșin atunci când a aflat de moartea Ionelei Prodan. Cele două artiste se cunoșteau de peste 40 de ani, iar mama Anamariei Prodan a ajutat-o pe aceasta de câte ori a avut nevoie.

“Mi-a spus lasă Cornelio, o să mai trăim să mă vezi la anul în hainele pe care mi le-ai adus. N-am vrut să mă duc la ea la spital că voiam să mi-o amintesc aşa cum era. O adevărată stană de piatră, nu mă pot odihni. O am în ochi acum. Cred că nu voi dormi toată noaptea.” a declarat Cornelia Catanga.

“Sunt sfâşiată de durere, nu pot să cred! O adevărată doamnă a folclorului românesc, este cea care făcea emisiuni TV îmbrăcându-mă prima dată în costum naţional pe mine. Nu pot să cred. Condoleanţe Anamariei! ” a mai declarat Cornelia Catanga la “Agenţia VIP”.

Ionela Prodan isi va lua ramas bun de la toti cei care au iubit-o, joi, atunci cand va fi condusa pe ultimul drum.

Alaturi de interpreta se va afla familia, colegii de breasla si toti cei care au iubit-o.

Potrivit ultimelor informatii, Elisabeta Ticuta va interpreta la inmormantarea Ionelei Prodan un cantec de despartire.
Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, dupa cateva luni de suferinta cu cancerul pancreatic. Regretata artista avea 70 de ani.

loading...

Maria Ioana